0
Kategórie Výrobcovia
katNOVINKY
katAKCIOVé PRODUKTY
katAUTODOPLNKY
katAutožiarovky
katCúvacie senzory
katLED denné svietenie
katISO konektory
katBATÉRIE, NABÍJAČKY, ZDROJE
katBatérie NiMH, NiCD, Li-Ion
katMeniče napätia
katNabíjačky
katNabíjačky pre notebooky
katNapájacie zdroje
katOlovené akumulátory
katZáložné zdroje UPS
katZáložné zdroje pre kotle + solar
katDOMÁCNOSŤ, HOBBY, VOľNÝ ČAS
katELEKTRONIKA
katELEKTROSÚČIASTKY
katINŠTALAČNÝ A SPOJ. MATERIÁL
katIstiče
katNÁRADIE A VÝBAVA PRACOVISKA
katAKU vŕtačky a skrutkovače
katElektrické náradie
katIné
katLupy, mikroskopy, tretie ruky, držiaky
katOrganizéry, kufríky, boxy
katPásky (rôzne druhy)
katSady náradia, gola sady
katSady bitov a skrutkovačov
katSťahovacie pásky
katZIP sáčky
katNOVÝ TOVAR
katOSVETLENIE
katČelovky
katLED panely
katLED žiarovky
katPrenosné svietidlá
katRučné svietidlá
katPOČÍTAČE
katSATELITNÁ TECHNIKA
katDigitálne vysielanie DVB-T
katKarty a CA moduly
katSatelitné prijímače
katZatiaľ nezaradené
katSERVISNÉ PRÍSTROJE A NÁSTROJE
katChémia, spreje
katIné
katMultimetre, testery
katOsciloskopy, generátory
katLaboratórne zdroje
katZváranie plastov
katUltrazvukové vane
katTavné pištole
katSPÁJKOVACIA TECHNIKA
katBGA IR rework stanice, reflow pece
katBGA šablony, reballing kity, stojany
katHorúcovzdušné stanice
katPredohrevy
katPríslušenstvo
katSpájkovacie sady
katSpájkovacie stanice
katSpájkovačky
katSpájkovacie vane a tégliky
katVypaľovačky do dreva
katVEľKOOBCHOD
katVÝBEHOVÉ PRODUKTY
katVÝPREDAJ
Akciové produkty

Tretia ruka - držiak s LED ZD-126-3

Tretia ruka - držiak s LED ZD-126-3 Tretia ruka ZD-126-3 je montážna konzola...

15.60 EUR s DPH

Odsávačka cínu plastová

Odsávačka cínu plastová odsávačka cínu...

2.50 EUR s DPH

Spájkovacie kliešte ZD-409 48W

Spájkovacie kliešte ZD-409 48W Spájkovacie kliešte ZD-409 je užitočný n...

16.00 EUR s DPH

Sada závitnikov 24ks

Sada závitnikov 24ks • Uhlíková oceľ • Sada obsahuje závitník...

25.00 EUR s DPH

Zobraziť všetky akcie >>

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

V súlade so zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov s účinnosťou od 25.5.2018 (ďalej ako nový zákon).

Súčasťou týchto Zásad ochrany osobných údajov sú aj Cookie pravidlá.

 

Dotknutou osobou sa v tomto prípade rozumie:

 a) fyzická osoba, ktorá vykonala registráciu prostredníctvom registračného formulára,

 b) fyzická osoba, ktorá sa prihlásila do internetového obchodu,

 c) fyzická osoba, ktorá vykonala nákup,

 d) fyzická osoba, ktorá sa prihlásila na odber marketingových informácii.

 

Vo všetkých vyššie uvedených prípadoch sa vyžaduje, aby dotknutá osoba v zmysle §15, odsek (1) nového zákona vykonaním registrácie, prihlásením,  nákupom alebo prihlásením sa na odber marketingových informácii bola fyzická osoba, ktorá dovŕšila 16 rokov veku. Ak má dotknutá osoba menej, ako 16 rokov, takéto spracúvanie osobných údajov je zákonné iba za podmienky a v rozsahu, v akom takýto súhlas poskytol alebo schválil jej zákonný zástupca.

 

Prevádzkovateľom v zmysle  nového zákona §5, odsek (o) sa rozumie:

SOFTWORK, s.r.o.,  zapísaná v živnostenskom / obchodnom registri číslo xy

Divinka 47

013 31 Divinka

Slovenská republika

IČO: 44502036

Tel.: 0903 288 335

E-mail: softwork@softwork.sk

http://www.softwork.sk/

(ďalej ako prevádzkovateľ)

 

Osobnými údajmi v zmysle nového zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov a o zmene a doplnení niektorých zákonov sú osobnými údajmi údaje, ktoré priamo alebo nepriamo identifikujú fyzickú osobu, hlavne na základe všeobecne použiteľného identifikátora, iného identifikátora alebo online identifikátora.

 

Prevádzkovateľ spracúva tieto osobné údaje:

Osobné údaje

Objednávkový a reklamačný formulár

Registrácia

Prihlásenie

Newsletter

Meno a priezvisko, titul

Áno

Áno

Nie

Nie

Celá adresa, mesto a PSČ

Áno

Áno

Nie

Nie

Štát

Áno

Áno

Nie

Nie

Telefón

Áno

Áno

Nie

Nie

E-mailová adresa

Áno

Áno

Áno

Áno

IP adresa

Áno

Nie

Áno

Áno

Kategória osobných údajov

Bežné osobné údaje

Bežné osobné údaje

Bežné osobné údaje

Bežné osobné údaje

Kategória dotknutých osôb

Zákazníci, zamestnanci odberateľov

Zákazníci, zamestnanci odberateľov

Zákazníci, zamestnanci odberateľov

Zákazníci, zamestnanci odberateľov

Účel spracúvania

Plnenie zo zmluvy

Registrácia zákazníka, evidencia

Zabezpečenie prihlásenia

Zasielanie marketingových informácii

Právny základ

§ 13, odsek 1, písmeno b)

§ 13, odsek 1, písmeno a)

§ 13, odsek 1, písmeno a)

§ 13, odsek 1, písmeno a)

Súhlas dotknutej osoby

Nevyžaduje sa

áno

áno

Áno

Doba spracúvania

10 rokov

Do zrušenia súhlasu zo strany dotknutej osoby

Do zrušenia súhlasu zo strany dotknutej osoby

Do zrušenia súhlasu zo strany dotknutej osoby

Kategória príjemcov

Slovenská pošta, a.s., Iný oprávnený subjekt

Iný oprávnený subjekt

Iný oprávnený subjekt

Iný oprávnený subjekt

Označenie tretej krajiny

Prenos sa neuskutočňuje

Prenos sa neuskutočňuje

Prenos sa neuskutočňuje

Prenos sa neuskutočňuje

 

Zákonnosť a právny základ spracúvania

Spracúvania osobných údajov v objednávkovom formulári je realizované na základe právneho základu § 13, odsek 1, písmeno b) nového zákona -  spracúvanie osobných údajov je nevyhnutné na plnenie zmluvy, ktorej zmluvnou stranou je dotknutá osoba, alebo na vykonanie opatrenia pred uzatvorením zmluvy na základe žiadosti dotknutej osoby.

Spracúvania osobných údajov v reklamačnom formulári je realizované na základe právneho základu § 13, odsek 1, písmeno b) nového zákona -  spracúvanie osobných údajov je nevyhnutné na plnenie zmluvy, ktorej zmluvnou stranou je dotknutá osoba, alebo na vykonanie opatrenia pred uzatvorením zmluvy na základe žiadosti dotknutej osoby.

Spracúvanie osobných údajov v registračnom formulári  je realizované na základe právneho základu § 13, odsek 1, písmeno a) nového zákona - dotknutá osoba vyjadrila súhlas so spracúvaním svojich osobných údajov aspoň na jeden konkrétny účel. Súhlas dotknutej osoby je vyjadrený vykonaním registrácie.

Spracúvanie osobných údajov v prihlasovacom formulári a počas prihlásenia  je realizované na základe právneho základu § 13, odsek 1, písmeno a) nového zákona - dotknutá osoba vyjadrila súhlas so spracúvaním svojich osobných údajov aspoň na jeden konkrétny účel. Súhlas dotknutej osoby je vyjadrený vykonaním prihlásenia.

Spracúvanie osobných údajov v newslettri  je realizované na základe právneho základu § 13, odsek 1, písmeno a) nového zákona - dotknutá osoba vyjadrila súhlas so spracúvaním svojich osobných údajov aspoň na jeden konkrétny účel. Súhlas dotknutej osoby je vyjadrený vložením e-mailovej adresy do newslettra.

 

Ďalšie údaje, ktoré spracúvame v súvislosti s Vami:

Registračný formulár

Dátum a čas registrácie,  šifrované heslo, kód lyoness (ak bol poskytnutý), iban a bic (ak boli poskytnutie), dodacia adresa (ak bola poskytnutá), IP adresa (anonymizovaná)

Prihlasovací formulár

Vo vzťahu k zabezpečenému prihláseniu

Dátum a čas posledného prihlásenia / aktivity, prihlasovacie meno, IP adresa prihlásenia

 

Vo vzťahu k logom

Dátum a čas prihlásenia, prihlasovacie meno, IP adresa prihlásenia (anonymizovaná)

 

Práva dotknutej osoby:

Dotknutá osoba má právo kedykoľvek odvolať súhlas so spracovaním osobných údajov, ktoré sa jej týkajú. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania osobných údajov založenom na súhlase pred jeho odvolaním. Dotknutá osoba môže súhlas odvolať rovnakým spôsobom akým súhlas udelila.

Dotknutá osoba má ďalej právo požadovať od prevádzkovateľa prístup k osobným údajom týkajúcich sa dotknutej osoby, o práve na opravu osobných údajov, právo na vymazanie osobných údajov alebo o právo na obmedzenie spracúvania osobných údajov, o právo namietať spracúvanie osobných údajov, ako aj o právo na prenosnosť osobných údajov.

 

Spracúvanie osobných údajov zo strany prevádzkovateľa sa riadi:

Zásada zákonnosti (§ 6 nového zákona)

Osobné údaje možno spracúvať len zákonným spôsobom a tak, aby nedošlo k porušeniu základných práv dotknutej osoby.

 

Zásada obmedzenia účelu  (§ 7 nového zákona)

Osobné údaje sa môžu získavať len na konkrétne určený, výslovne uvedený a oprávnený účel a nesmú sa ďalej spracúvať spôsobom, ktorý nie je zlučiteľný s týmto účelom; ďalšie spracúvanie osobných údajov na účel archivácie, na vedecký účel, na účel historického výskumu alebo na štatistický účel, ak je v súlade s osobitným predpisom a ak sú dodržané primerané záruky ochrany práv dotknutej osoby podľa § 78 ods. 8, sa nepovažuje za nezlučiteľné s pôvodným účelom.

 

Zásada minimalizácie osobných údajov  (§ 8 nového zákona)

Spracúvané osobné údaje musia byť primerané, relevantné a obmedzené na nevyhnutný rozsah daný účelom, na ktorý sa spracúvajú.

 

Zásada správnosti  (§ 9 nového zákona)

Spracúvané osobné údaje musia byť správne a podľa potreby aktualizované; musia sa prijať primerané a účinné opatrenia na zabezpečenie toho, aby sa osobné údaje, ktoré sú nesprávne z hľadiska účelov, na ktoré sa spracúvajú, bez zbytočného odkladu vymazali alebo opravili.

 

Zásada minimalizácie uchovávania  (§ 10 nového zákona)

Osobné údaje musia byť uchovávané vo forme, ktorá umožňuje identifikáciu dotknutej osoby najneskôr dovtedy, kým je to potrebné na účel, na ktorý sa osobné údaje spracúvajú; osobné údaje sa môžu uchovávať dlhšie, ak sa majú spracúvať výlučne na účel archivácie, na vedecký účel, na účel historického výskumu alebo na štatistický účel na základe osobitného predpisu a ak sú dodržané primerané záruky ochrany práv dotknutej osoby podľa § 78 ods. 8.

 

Zásada integrity a dôvernosti  (§ 11 nového zákona)

Osobné údaje musia byť spracúvané spôsobom, ktorý prostredníctvom primeraných technických a organizačných opatrení zaručuje primeranú bezpečnosť osobných údajov vrátane ochrany pred neoprávneným spracúvaním osobných údajov, nezákonným spracúvaním osobných údajov, náhodnou stratou osobných údajov, výmazom osobných údajov alebo poškodením osobných údajov.

 

Zásada zodpovednosti  (§ 12 nového zákona)

Prevádzkovateľ je zodpovedný za dodržiavanie základných zásad spracúvania osobných údajov, za súlad spracúvania osobných údajov so zásadami spracúvania osobných údajov a je povinný tento súlad so zásadami spracúvania osobných údajov na požiadanie úradu preukázať.

 

Poskytovanie osobných údajov tretím stranám

Prevádzkovateľ poskytuje osobné údaje dotknutej osoby v rozsahu: meno, priezvisko, titul, adresa, mesto, štát, telefonický kontakt, e-mailový kontakt tretím stranám za účelom plnenia zmluvy – doručenia tovaru a služieb – kuriérske a doručovateľské spoločnosti, ktoré poskytujú svoje služby na základe osobitného zákona (napr. zákon č. 324/2011 Z. z. o poštových službách a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov.

Zoznam kuriérskych a doručovateľských spoločností:

 

 

Zodpovedná osoba u prevádzkovateľa od 25.05.2018

Meno, priezvisko:

Email: softwork@softwork.sk

Korešpondenčná adresa: Divinka 47, 013 31 Divinka, Slovenská republika

 

 

Ďalšie informácie

Cookie pravidlá

Súhlas s prihlásením k odberu noviniek

Žiadosť o prístup alebo odstránenie mojich osobných údajov



Nákupný košík
Nákupný košík

Váš nákupný košík neobsahuje žiadny produkt.
Kontaktné údaje

Tešíme sa na spoluprácu s Vami.

SOFTWORK, s.ro.
Bratislavská 425/31
010 01 Žilina
Volajte:
Informácie, objednávky
tel0910 306 806
Píšte:
Informácie, objednávky
esoftwork@softwork.sk


Aktualizácia
Posledná aktualizácia 20.06.2018.
Reklama
Novinky

BGA rework stanica ZHUOMAO R6110

BGA rework stanica ZHUOMAO R6110 1 Celkový výkon 4850W Max 2 Výkon vrchné...

5 760.00 EUR s DPH

Zváračka plastov YIHUA 8858-I + 2kg plastov + supernástavec Ručná prenosnáhorúcovzdušn á spájka Yihu...

165.00 EUR s DPH

Laboratórny regulovaný zdroj 30V 5A , YIHUA 3005D Laboratórny zdroj YIHUA 3005D 30V 5A - n...

115.20 EUR s DPH

BGA rework stanica TH-W600 5,3kW + split

BGA rework stanica TH-W600 5,3kW + split vision BGA rework statica Techot TH-W600 Techot...

4 056.00 EUR s DPH

Zobraziť všetky akcie >>
Táto webová stránka používa cookies. Pokračovaním v prehliadaní si tejto webovej stránky bez zmeny nastavenia vášho webového prehliadača pre súbory cookie súhlasíte s používaním cookies.
Ďalšie informácie o našich súboroch cookie a ich využívaní.  Ok